υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Η εταιρία Welcome Rental σας παρέχει σύγχρονα, πολυτελή οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Διαθέτουμε έναν πλούσιο στόλο οχημάτων, τα οποία έχουν ως σκοπό να καλύψουν με ασφάλεια και άνεση κάθε σας ανάγκη, κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή δραστηριοτήτων αναψυχής, επαγγελματικών υποχρεώσεων και πολυτελών εκδηλώσεων. Ο σύγχρονος στόλος μας αποτελείται από:
•    Μικρά αυτοκίνητα
•    Οικογενειακά αυτοκίνητα
•    Αυτόματα αυτοκίνητα
•    Diesel-υβριδικά αυτοκίνητα
•    Πολυμορφικά αυτοκίνητα
•    4x4 αυτοκίνητα
•    Exclusive αυτοκίνητα
•    Πολυτελή αυτοκίνητα γάμου, βαφτίσεων και λοιπών επίσημων διοργανώσεων, συναντήσεων ή εκδηλώσεων


Σας προτείνουμε άνετα, αξιόπιστα αυτοκίνητα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό και πολλές λειτουργίες για να αισθάνεστε πλήρεις και ασφαλείς σε κάθε σας μετακίνηση.
Παραμένουμε ανοιχτοί όλο το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, ώστε να σας προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και γρήγορη εξυπηρέτηση, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και του στόλου μας. Η παράδοση και παραλαβή των οχημάτων γίνεται στο αεροδρόμιο, στο λιμάνι, στο σταθμό τρένων ή υπεραστικών λεωφορείων και σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία εσείς επιθυμείτε, στην ώρα που μας υποδεικνύετε.
Επιπλέον, χάρη στο online σύστημα κρατήσεων της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα, όπου και αν βρίσκεστε, είτε είστε ιδιώτης είτε εταιρία, και να επωφεληθείτε από τον ελκυστικότερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής (value for money) των υπηρεσιών και του στόλου μας.

 

Leasing

Η Welcome Rental σας παρέχει υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων, γνωστής και ως leasing. Μακροχρόνια μίσθωση οχημάτων είναι η ενοικίαση ενός ή περισσότερων οχημάτων (επιβατικά και επαγγελματικά) για μερικά έτη, ως ένας εναλλακτικός τρόπος σταθερής χρήσης και απόκτησης ενός οχήματος. Απευθύνεται σε όλους: εταιρίες, ατομικές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες. Τα οφέλη της είναι ποικίλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:
-    Εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα.
-    Αποφεύγετε απρόβλεπτες δαπάνες.
-    Καλύπτετε όλες τις ανάγκες σας χωρίς έξοδα κίνησης, πέραν του καυσίμου.
-    Σας δίνεται η δυνατότητα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης, επομένως έχετε πάντα ένα όχημα στη διάθεσή σας.
-    Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής οχήματος κάθε μερικά χρόνια ή και απόκτησης του οχήματος στο τέλος της μίσθωσης.
-    Για εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες, βελτιώνετε τη ρευστότητά σας, απελευθερώνετε τα κεφάλαια σας, και προσφέρετε έτσι τη δυνατότητα ανάπτυξης στην επιχείρησής σας, αποφεύγοντας τη δέσμευση των κεφαλαίων της και την επιβάρυνση του ενεργητικού της.
Για την ενοικίαση αυτοκινήτου, επιλέξτε την Welcome Rental και θα ανακαλύψετε τους λόγους για τους οποίους οι παροχές της ξεχωρίζουν.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
ώστε να μένετε πάντα ενημερωμένοι
με τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας.

Keep in touch

rent a car thessaloniki facebook      car rental thessaloniki instagram